Om oss

Morgill Design er et norsk varemerke som ble startet i 2003 av meg, Emma. Jeg er utdannet kunstner (MFA) og sølvsmed. Mitt konsept har alltid vært å skape det man savner. Jeg savnet håndlagde, lokalproduserte smykker med fokus på miljøet. Smykker med et budskap om å være nærmere naturen, ta vare på den og være bevisst på dens skjørhet.

Det er viktig at vi minnes naturen hver dag, hele tiden. Det er skremmende at naturen kanskje holder på å skli ut av hendene våre. Insekter, pattedyr, planter og villmark, hva skal skje med alt dette dersom vi ikke tar stilling til det og gjør noe? Om vi ikke blir bevisst?

Jeg har et behov for å ha naturen nær meg og å bli minnet på dette hver dag. Jeg ønsker å tenke på den i min hverdag og verne om den med alt jeg gjør. Jeg vil være ett med naturen og vil være vakker - like vakker som naturen.

Smykkene til Morgill Design har blitt laget for å påminne oss om naturen, hele tiden hver dag. Å være vakker samtidig som man sprer et viktig budskap.

Produktene er designet og lokalprodusert i Norge. Det kommer flere kolleksjoner etter hvert og jeg ser for meg at dette kommer til å bli en spennende reise. Dette er bare begynnelsen!

Hjertelig velkommen til Morgill Design! 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gillmor AS

Ullevålsveien 109B

0359 Oslo

mail@morgill.no

Org.nr 896 440 292